Το Powerball® σαν εργαλείο άσκησης

Το Powerball® σας εργαλείο άσκησης είναι εξαιρετικά ευέλικτο, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε εξαιρετική δύναμη, αντοχή κι ικανότητα στα χέρια, στους καρπούς και στα δάκτυλα. Η μοναδική του λειτουργικότητα το καθιστά ιδιαίτερα επωφελές για τους λάτρεις πολλών διαφορετικών τύπων αθλητισμού, όπως το γκολφ, το τένις, το Squash, αλλά και άλλων δραστηριοτήτων που απαιτούν αυξημένη εξουσία στα χέρια, τα μπράτσα και τους καρπούς. Ιδανικό και για μουσικούς, π.χ. ντράμερ, κιθαρίστες, πιανίστες. Θα επωφεληθούν από την αυξημένη αντοχή και επιδεξιότητα που θα τους δώσει το Powerball®! Ωστόσο, όπως συμβαίνει με όλες τις μορφές άσκησης, δεν πρέπει ποτέ να επιχειρήσει να ασκηθείτε περισσότερο από το κανονικό, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να πιέσετε τον εαυτό σας και να συμβουλευτείτε γιατρό σας εάν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με τη φυσική σας κατάσταση.

Το Powerball® δημιουργεί αντίσταση, η οποία είναι ανάλογη της προσπάθειας που κατέλαβε ο κάθε χρήστης. Αυτό σημαίνει ότι, ακόμα κι όταν χρησιμοποιείται με χαμηλότερες ταχύτητες, είναι επίσης ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο, το οποίο συμβάλει στην αποκατάσταση των πονεμένων ή φθαρμένων άκρων, στη μείωση των φλεγμονών που προκαλούνται από αρθρίτιδα, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα ή τενοντίτιδες.

Γενικές Προφυλάξεις:

 • Τα άτομα με καρδιακές παθήσεις, συνιστάται να ζητήσουν τη συμβουλή του γιατρού σους πριν από τη χρήση αυτού του προϊόντος.
 • Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Παρόλα αυτά, συνίσταται τα παιδιά κάτω των 12 ετών να το χρησιμοποιούν υπό την επίβλεψη ενηλίκου.
 • Αποφύγετε να ακουμπήσετε το στροφείο καθώς περιστρέφεται σε υψηλές ταχύτητες, θα καίει.
 • Μη σας πέσει σε καμία περίπτωση, αφού ο στροφέας θα καταστρέψει το εσωτερικό της σφαίρας.
 • Διατηρείται το εσωτερικό της μπάλας καθαρό και αποφύγετε κάθε είδους επαφή του με λιπαρά υγρά.
 • Πάντα να κρατάτε γερά τη σφαίρα στο χέρι σας κάθε φορά που το στροφείο περιστρέφεται. Σε αντίθετη περίπτωση δεν χαλάσει το Powerball® σας, αλλά θα κάνει τραχείς θορύβους.

Να θυμάστε:

αργές κινήσεις για ήπια αποκατάσταση γρήγορες κινήσεις για αύξηση της μυϊκής σας δύναμης.

Πώς

να ξεκινήσετε με το Powerball®

Η χρήση του Powerball® σας είναι αρκετά εύκολη, αλλά μπορεί να σας χρειαστεί λίγη πρακτική εξάσκηση παραπάνω με σκοπό να αποκτήσετε τέλεια τεχνική. Σας προτείνουμε να προχωρήσετε ως εξής:

fig1 - starting your Powerball®

Fig 1

Βήμα 1. Τοποθετήστε το ένα άκρο του σκοινιού στην τρύπα του στροφείου. Κινείστε το στροφείο με τον αντίχειρα σας προς τα εμπρός, διατηρώντας παράλληλα πίεση στο σκοινάκι με τα υπόλοιπα δάχτυλά σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει χαλάρωση καθώς περιστρέφεται γύρω από την εγκοπή του στροφείου.

fig2 - starting your Powerball®

Fig 2

Βήμα 2. Όταν έχουν περισσέψει περίπου 7,5cm από το σκοινάκι, σταματήστε να πιέζετε και να σπρώχνετε και κρατήστε το Powerball με τον ψηφιακό μετρητή (tip) μέσα στην παλάμη του χεριού που θα χρησιμοποιήσετε. Το στροφείο θα προς τα πάνω.


fig3 - starting your Powerball®

Fig 3

Βήμα 3. Κρατήστε το σκοινάκι σταθερά και κάντε ένα γρήγορο τράβηγμα. Μόνο να σιγουρεύεστε ότι το τραβάτε πάντα ίσια, ώστε να αποφύγετε το ενδεχόμενο μπερδέματος. Τώρα το στροφείο σας θα πρέπει να περιστρέφεται μεταξύ 2400 & 3000rpm.


fig4 - starting your Powerball®

Fig 4

Βήμα 4. Αμέσως γυρίστε το χέρι σας πάνω (έτσι ώστε η εκτεθειμένη πλευρά του Powerball® να κοιτάει προς το έδαφος) και αρχίστε να περιστρέφετε τον καρπό σας (όχι το χέρι σας!) με αργή κυκλική κίνηση. Η σωστή κίνηση που απαιτείται δεν συνεπάγεται καμία κίνηση του χεριού σας, μόνο του καρπού σας.


Βήμα 5. Το μυστικό είναι να ξεκινήσετε αργά με μεγάλες βαριεστημένες στροφές ( περίπου 1 στροφή το δευτερόλεπτο). Μην αρχίζετε γρήγορα, με σύντομες και μικρές κινήσεις του καρπού, καθώς με αυτό τον τρόπο δεν θα μπορείτε να συγχρονιστείτε με την κίνηση του στροφείου και θα δυσκολευτείτε στη συνέχεια να αυξήσετε την ταχύτητά σας κατάλληλα.Βήμα 6. Καθώς σιγά σιγά εναρμονίζεστε με την ταχύτητα του στροφείου, θα καταλάβετε ότι η πίεση που εφαρμόζεται στον καρπό και στο χέρι σας θα αυξάνεται σταδιακά, καθώς οι γυροσκοπικές δυνάμεις του Powerball® θα αναπτύσσονται.

Ανταποκριθείτε μειώνοντας τη διάμετρο των κύκλων σας και αυξήστε την ταχύτητά τους (3-6 στροφές το δευτερόλεπτο).

Όσο πιο μικρός είναι ο κύκλος του καρπού, τόσο πιο γρήγορα θα κινείται το στροφείο και κατά συνέπεια θα είναι δυσκολότερο να το κάνετε. Για να επιτύχετε εκείνες τις πραγματικά πολύ υψηλές ταχύτητες (12,000 rpm +), το μόνο που απαιτείται είναι εξάσκηση – όχι γιατί θα σας είναι και τόσο δύσκολο, αφού μόλις πιάσετε το Powerball® στα χέρια σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι εθιστικό!


Αφού το χρησιμοποιήσετε για ένα χρονικό διάστημα θα αρχίσετε να νιώθετε σημαντικές βελτιώσεις στη δύναμη και την ικανότητα των καρπών και των χεριών σας και θα δείτε τα σκορ σας να αυξάνονται!

 

 
Ξεκινώντας NSD σας Power®μπάλα


Μάθετε να δάχτυλο-start NSD σας Power®μπάλα


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το εκθετήριο με 250Hz και Neon μοντέλα εξουσίες σβήνει αυτόματα μετά από ένα χρονικό διάστημα των 40 δευτερολέπτων
όταν δεν στροφείο κίνηση ανιχνεύεται. Αυτό μας παρέχει εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του πολλά χρόνια. Αντικατάσταση μπαταριών μπορεί να αγοραστεί από την τοπική jeweler σας / εμπόρων λιανικής πώλησης ρολογιών.
Ξεκινώντας το νέο σας Powerball® Auto

 1. Ανάψτε τον ψηφιακό μετρητή.
 2. Ξεκινήστε να περιστρέφετε το ρότορα κατά την κατεύθυνση που δείχνουν τα βελάκια πάνω στην επιφάνειά του.
 3. Μετά από περίπου 3 πλήρεις περιστροφές, ο μηχανισμός θα έχει τυλιχθεί πλήρως.
 4. Πιάστε την μπάλα με το χέρι που προτιμάτε και απελευθερώστε το ρότορα.
 5. Περιστρέψτε το χέρι σας με αργές, ανοικτές, χαλαρές κυκλικές κινήσεις.
 6. Εφόσον συγχρονιστείτε με την κίνηση του ρότορα, αυτός θα αρχίσει να αναπτύσσει ταχύτητα.

Το νέο σας Powerball® μπορεί να αναπτύξει ταχύτητες πάνω από 16.000 rpm!


250Hz™, 350Hz™, Neon™, Signature™ & Screamer™

Total Revolutions

Fig 1

1. Σύνολο Συσσωρευμένες Επαναστάσεων
Πατήστε το κουμπί "FCN" για να αποκαλύψει το "συνολικές περιστροφές" mode στην οθόνη. Αυτός ο τρόπος υπολογίζει τις συσσωρευμένες στροφέα επαναστάσεις κατά τη διάρκεια μιας συνόδου και καταγράφει κάθε 100 περιστροφές ως μία μονάδα - για παράδειγμα 7240 στροφές θα εμφανίζεται ως 72.


Current Revolutions

Fig 2

2. Επαναστάσεις "Real Time"
Πατήστε το κουμπί "FCN" για να αποκαλύψει την "τρέχουσα επαναστάσεις" mode στην οθόνη. Αυτή η αντιμετώπιση ρύθμιση επιτρέπει την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο RPM του στροφέα του (στροφές ανά λεπτό), ταχύτητα.


High Speed Mode

Fig 3

3. Η Υψηλότερη RPM
Πατήστε το κουμπί "FCN» για να αποκαλύψει την «υψηλή ταχύτητα» mode στην οθόνη. Ενώ το στροφείο βρίσκεται σε στάση, αυτός ο μετρητής ρύθμιση θα εμφανίζει αυτόματα τα υψηλότερα RPM που έχει επιτευχθεί ποτέ στη σφαίρα.


High Speed - Action!

Fig 4

Μόλις το στροφείο βρίσκεται σε κίνηση, ωστόσο, η κατάσταση αλλάζει αυτόματα στην μεγάλη ταχύτητα - ενέργεια "ρύθμιση. Αυτό θα καταγράψει αποτελεσματικά την υψηλότερη βαθμολογία που επιτεύχθηκε κατά την τρέχουσα περίοδο.

 

Εάν αυτό είναι μια υψηλότερη βαθμολογία από ό, τι το σημερινό ρεκόρ που πραγματοποιήθηκε στη μνήμη από τον πάγκο, τότε η οθόνη θα αναβοσβήσει και το νέο σκόρ θα αντικαταστήσει αυτόματα το παλιό υψηλή βαθμολογία όταν το στροφείο σταματά στροφή. Αν η βαθμολογία είναι χαμηλότερη από την τρέχουσα υψηλή βαθμολογία στη μνήμη από τον πάγκο, τότε θα παραμείνει στην οθόνη μέχρι το στροφείο σταματήσει και να επιστρέψετε στο "υψηλής ταχύτητας" mode για άλλη μια φορά.


Strength Index mode

Fig 5

4. Η φυσική δύναμη Δείκτης
Πατήστε το κουμπί "FCN» για να αποκαλύψει το "δείκτη αντοχής" mode στην οθόνη.

Η ρύθμιση αυτή θα αρχίσει να καταγράφει τον αριθμό των πραγματικών στροφών που έκανε κατά τη διάρκεια των 30, 60 ή 90 δευτερόλεπτα διάστημα αμέσως μετά το στροφείο βρίσκεται σε κίνηση. Η οθόνη αρχίζει αντίστροφη μέτρηση και συνεχίζεται μέχρι τα τελευταία 5 δευτερόλεπτα - σύμφωνα με την οποία η συσσωρευμένη στροφές θα εμφανιστεί. Αυτή είναι μια θαυμάσια δοκιμή της αντοχής σας όπως πρέπει να διατηρηθεί το στροφέα νηματοποίησης με την υψηλότερη δυνατή στροφές για περίοδο 30/60 ή 90 δευτερόλεπτα για να επιτευχθεί μια μέγιστη βαθμολογία!
Ξεκινώντας NSD σας Power®μπάλα


Μάθετε να δάχτυλο-start NSD σας Power®μπάλα


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το εκθετήριο με 250Hz™ και Neon™ μοντέλα εξουσίες σβήνει αυτόματα μετά από ένα χρονικό διάστημα των 40 δευτερολέπτων
όταν δεν στροφείο κίνηση ανιχνεύεται. Αυτό μας παρέχει εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του πολλά χρόνια. Αντικατάσταση μπαταριών μπορεί να αγοραστεί από την τοπική jeweler σας / εμπόρων λιανικής πώλησης ρολογιών.Λειτουργίες - Powerball® Techno

Η Techno Σειρά έχει το ταχύμετρο ενσωματωμένη στο δρομέα. Έχει δύο λειτουργίες.

1. Υψηλότερη Αποτέλεσμα Επιτεύχθηκε Ενεργοποίηση του στροφείου στην κατεύθυνση του βέλους στην επιφάνειά του και να φέρουμε την ταχύτητα περιστροφής μέχρι 6000 rpm.

Το πρώτο από τα 7 LEDs ενσωματωμένα στην επιφάνεια του δίσκου θα ανάψουν. Κάθε επόμενο 1000-rpm επιτευχθεί θα ενεργοποιήσει μια πρόσθετη LED. Τα καταστήματα μπάλα την υψηλότερη ταχύτητα, στη μνήμη του και αφού αυτό έχει ξεπεραστεί, η πλήρης συγκρότημα του φωτισμένο LEDs θα αρχίσει να αναβοσβήνει. Μετά από μια εκτέλεση έχει ολοκληρωθεί, κρατήστε την μπάλα σταθερά στο χέρι και αφήστε το δρομέα να επιβραδύνει. Μόλις την τελευταία γραμμή LED σβήνει, το υψηλότερο σκορ επιτευχθεί θα μετακινηθείτε μαγικά σε όλη την επιφάνεια του δίσκου - (η δεξιότητα είναι επίσης κατέχει την πραγματική μονάδα σταθερής αρκετά για να σας επιτρέψει να το διαβάσετε!)

2. Αριθμός των επαναστάσεων σε 30 δευτερόλεπτα Ενεργοποίηση του στροφείου, ώστε η πρώτη ανάβει. Κρατήστε ότι ταχύτητα για περίπου. 18 δευτερόλεπτα. Το μπλε LED θα ανάψει σήμερα και να αρχίσει να αναβοσβήνει και να σβήνουν για να δηλώσει την έναρξη των 30 δευτερολέπτων το τρέξιμό σας. Γυρίστε τον δρομέα όσο το δυνατόν γρηγορότερα για το διάρκειας 30 δευτερολέπτων διάρκεια! Αφού ο χρόνος έχει παρέλθει, το μπλε LED θα ανάψει συνεχώς. Μετά από 3 δευτερόλεπτα, το σκορ θα επιτευχθεί μετακινηθείτε σε όλη την επιφάνεια του δίσκου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το εκθετήριο με 250Hz™ και Neon™ μοντέλα εξουσίες σβήνει αυτόματα μετά από ένα χρονικό διάστημα των 40 δευτερολέπτων, όταν δεν στροφείο κίνηση ανιχνεύεται. Αυτό μας παρέχει εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του πολλά χρόνια. Αντικατάσταση μπαταριών μπορεί να αγοραστεί από την τοπική jeweler σας / εμπόρων λιανικής πώλησης ρολογιών.Techno - Προϊόν Decmonstration


Techno - Αποτέλεσμα επίδειξης
RPM Sports Ltd., Nenagh Road, Thurles, Co Tipperary, Ireland  |   Tel: +353 504 23969  |   Email: info@powerballs.com  |   Web: www.powerballs.com

All content © RPM Sports Ltd 1998-. No part of the information above may be copied or redistributed without prior written permission.