Tillykke!

De har netop valgt et af verdens mest perfekte afbalanceret instrumenter.

Din nye Powerball® er et præcisions instrument udformet som et gyroskop. Omhyggeligt bygget med materialer af højeste kvalitet og velafbalanceret computer-teknologi for at sikre nul vibrationer op til hastigheder på mere end 15000 rpm (250Hz™).

Som med alle fint tunet produkter, er der visse procedurer, som du bør følge for at opnå maksimal nydelse mens du bruger din Powerball® og så anbefaler vi, at du læser disse instruktioner nøje før brug.

Brug af din Powerball® som et trænings instrument

Powerball®’en er et yderst fleksibelt redskab til at bygge enorme styrker i arme, håndled og fingre. Dens unikke funktionalitet gør det til en særlig fordel for entusiaster af mange forskellige typer af sport som golf, tennis, squash, og alle andre aktiviteter hvor der kræves øget kraft i arme, hånd og håndled. Det er ligeledes et særdeles godt trænings redskab for musikere! Trommeslagere, guitarister, pianister (faktisk de fleste musikere!) Vil drage fordel af den øgede styrke og fingerfærdighed som en Powerball® vil give dem!

Men som med alle former for motion, må du aldrig overanstrenge dig selv med dette produkt og bør konsultere en læge, hvis du er i tvivl om brugen af dette redskab.

Powerball®’en genererer en modstand, som er direkte i forhold til den indsats, som brugeren producerer. Det betyder, at når den anvendes på lavere hastigheder, er den også et meget effektivt værktøj til at hjælpe med at lindre og forhindre ømme eller beskadigede kropsdele, eller medvirke til at reducere betændelse forårsaget af Arthritis, Karpaltunnelsyndrom, RSI eller Tendonitis.

Generelle Forholdsregler

 • Syge, personer med fysisk handicap eller personer med hjerte problemer af enhver art anbefales at søge en læge til råds, før brugen af dette produkt.
 • Powerball®’en er velegnet til alle aldre. Det anbefales dog, at børn under 12 er under tilsyn af en voksen under brug.
 • Undgå at berøre rotoren, hvis den spinder med høj hastighed - den kan lave brændmærker!
 • Undgå at tabe eller støde din powerball - rotor vil blive beskadiget på den indvendige side af kuglen.
 • Hold den indvendige del af powerball’en ren og undgå at få vand, olie eller enhver form for smørelse på de invendige dele.
 • Husk altid at have et fast og stramt greb i powerball’en når rotoren kører - i modsat fald vil det ikke give anledning til nogen væsentlig reduktion i den forventede levetid for din nye Powerball®, men vil med tiden gøre den mere støjende.

HUSK; langsomme hastigheder for skånsom rehabilitering - høj hastighed for ren muskel bygning og sjov!

Livstidsgaranti

Powerball® er et bemærkelsesværdigt og meget unikt produkt. Ved korrekt pleje, garanterer vi, at det vil bringe dig mange års gavnlig nydelse. Hvis du har spørgsmål om dit nye gyroskop, der ikke er blevet behandlet ordentligt inden for disse instruktioner, så tøv ikke med at komme i kontakt med os på følgende e-mail-adresse - info@powerballs.com eller se vores FAQ afsnit på powerballs.com hjemmesiden.

Din forespørgsel vil blive givet vores fulde og omgående opmærksomhed. Tak!

Starting Instructions

fig1 - starting your Powerball®

Fig 1

Trin 1.
Sæt den ene ende af snoren i hullet i rotoren (fig. 1). Fortsæt med at dreje rotoren fremad med tommelfingeren, samtidig med at du opretholder presset på snoren mellem dine andre fingre for at sikre, at snoren ligger stramt rundt om rotoren i dens rille (fig. 2).


fig2 - starting your Powerball®

Fig 2

Trin 2.
Stop når der kun er omkring 5 centimeter af snoren tilbage, og hold powerball’en med den digitale tæller begravet i håndfladen på den hånd, som du vil dreje din Powerball® med (højre hvis højrehåndet, venstre hvis venstrehåndet). Rotoren peger mod loftet på dette stadie (Fig. 3).


fig3 - starting your Powerball®

Fig 3

Trin 3.
Hold snoren fast og giv den et hurtig, træk væk fra bolden men langs med rillen (som om at starte en plæneklipper!). Du skal virkelig rive igennem (vær ikke bange for det!), men vær sikker på at du altid trækker den lige ud for at minimere muligheden for at ledningen sætter sig fast imellem rotor mekanisme og yderskal. Rotoren bør nu spinde på mellem 2.400 og 3.000 omdr. / min.


fig4 - starting your Powerball®

Fig 4

Trin 4.
Drej nu hånden, så rotoren peger ned mod jorden og din håndflade peger ned mod jorden) og begynd at rotere dit håndled (ikke din arm!) I en langsom cirkulær bevægelse (fig. 4), som hvis du var langsomt ved at røre i en stor gryde med en lang træske eller voksbehandle en bil. Korrekt bevægelse til at udføre dette kræver absolut ingen bevægelighed for din arm - kun håndled!


Trin 5.
Hemmeligheden bag en nem start af din powerball er at starte langsomt - dvs, efter at have givet bolden et godt spin med snoren, skal dit håndled begynde en langsom og doven bevægelse. Sving (15 centimer i diameter - ca. 1 tur i sekundet). Du må ikke begynde med hurtige, korte håndleds bevægelser, så vil du komme ud af trit med den langsomt roterende rotor og vil finde det vanskeligt at øge hastigheden. Hvis du gør dette eller på anden måde kører din powerball forkert, så vil du høre en klikkende lyd.Trin 6.
Som du langsomt opbygger rotorens hastighed, vil du opdage, at det pres, der arbejder med dine håndled og arm vil stige proportionalt som gyroskopet tager til i hastighed. Du skal nu reducere diameteren af dine svingninger (ca. 7-12 centimeter) og øge deres hastighed (3-6 gange i sekundet) - jo mindre cirkelbevægelser du bruger til at dreje powerball’en, desto hurtigere vil du køre rotoren og dermed vil det også træningseffekten også stige!

At nå disse virkelig høj hastigheder (12.000 rpm +) Det handler om øvelse - men det bliver nok ikke noget problem for din nye Powerball® kan være helt vanedannende, og du vil finde det svært at stoppe, når du mestrer teknikken! Efter at have brugt din powerball i et kort stykke tid, vil du begynde at føle betydelige kraft forbedringer i dit håndled og arme, nu vil du også opleve stigende resultater i tælleren - den sande hemmelighed til at opnå en 13.000 rpm er en venderadius på ca. 1 cm., hvor der er næsten ingen brud i håndleddets bevægelser overhovedet - I disse høje omdrejninger kan man næsten ikke se at arm og håndled bevæger sig!

 
Start din Powerball®


Lær at Finger-starte din Powerball®


BEMÆRK: Tælleren displayet på 250Hz™ og Neon modeller slukker automatisk efter en periode på 40 sekunder, når der ikke rotor bevægelse er opdaget. Dette giver en udvidet batterilevetid på flere år. Batterier kan købes hos din lokale guldsmed / watch detailhandlere.
Start din nye Powerball® Auto

 1. Tænd for LCD tælleren hvis det er påkrævet.
 2. Drej rotoren i samme retning som pilene på overfladen viser.
 3. Efter ca. 3 hele omgange, vil startmekanismen være klar.
 4. Tag powerball’en i din foretrukne hånd og slip rotoren.
 5. Begynd nu at rotere din hånd i langsomme, brede, dovne cirkler.
 6. Hvis du er i takt med den rotorens omdrejninger vil den begynde at øge hastighed.

Din nye Powerball kan opnå hastigheder på over 16.000 rpm!


250Hz™, 350Hz™, Neon™, Signature™ & Screamer

Total Revolutions

Obr. 1

1. Total sum omdrejninger
Tryk på 'FCN' knappen for at vise symbol i fig 1 på displayet. Denne funktion beregner den akkumulerede rotors omdrejninger under en session og registrerer hver 100 omdrejninger som en enhed - f.eks 7.240 omdrejninger vil blive vist som 72.


Current Revolutions

Obr. 2

2. "Real Time" omdrejninger
Tryk på 'FCN' knappen for at vise symbol i fig 2 på displayet. Denne tæller indstilling viser den rotorens nuværende RPM (omdrejninger pr. minut) hastighed.


High Speed Mode

Obr. 3

3. Den højeste RPM
Tryk på 'FCN' knappen for at vise symbol i fig 3 på displayet. Når rotoren er stille vil denne tæller indstilling automatisk vise den højeste RPM opnået på powerball’en. Når rotoren er i bevægelse vil denne mode dog automatisk slå over til symbol i fig 4 indstilling.


High Speed - Action!

Obr. 4

Dette vil effektivt registrere den højeste score opnået i den aktuelle session - hvis dette er en højere score end den nuværende rekord, så gemmes den i tællerens hukommelse. Displayet vil blinke, og den nye score vil automatisk overskrive den gamle rekord når rotoren holder op med at dreje. Hvis scoren er lavere end den nuværende gemte rekord, så vil det forblive på displayet, indtil rotoren standser og vender tilbage til mode igen.


Strength Index mode

Obr. 5

4. Fysisk Styrke Indeks
Tryk på 'FCN' knappen for at vise symbol i fig 5 på displayet. Denne indstilling vil begynde at registrere antallet af faktisk omdrejninger foretaget i løbet af et 30, 60 eller 90 sekunders interval umiddelbart efter rotoren er sat i gang. Displayet begynder at tælle ned og fortsætter, indtil de sidste 5 sekunder - hvorefter det akkumulerede antal omdrejninger vises. Dette er en fremragende test af din styrke.
Start din Powerball®


Lær at Finger-starte din Powerball®


BEMÆRK: Tælleren displayet på 250Hz™ og Neon™ modeller slukker automatisk efter en periode på 40 sekunder, når der ikke rotor bevægelse er opdaget. Dette giver en udvidet batterilevetid på flere år. Batterier kan købes hos din lokale guldsmed / watch detailhandlere.
Powerball® - FUNKTIONER Techno™ SERIEN

Tekno serien har hastighedsmåleren bygget ind i rotoren. Den har to funktioner.

1. Højeste score Opnået Aktivér rotoren i retning af pilen på dens overflade og bring rotation hastigheden op til 6000 rpm. Den første af de 7 lysdioder indbygget i overfladen af rotoren vil nu lyse. Ved hver efterfølgende 1000-rpm, vil der aktiveres en ekstra LED. Kuglen gemmer den højeste hastighed opnået i sin hukommelse, og når først den er blevet overskredet, kan det fulde bånd af belyste LEDs begynde at blinke. Efter en kørsel er afsluttet, hold bolden fast i hånden og lad rotoren langsomt køre ned i tempo.

Når den sidste LED linje slukker, vil den højeste score, der opnås, på magisk vis rulle hen over hele overfladen af rotoren - (det kan kræve lidt øvelse inden man er i stand til at kunne holde den faktiske enhed stabilt nok til at kunne aflæse scores!)

2. Antal omdrejninger på 30 Sekunder Aktivér rotoren, så det første LED lyser. Hold denne hastighed i ca. 18 sekunder. Den blå LED vil nu lyse og begynde at blinke. Dette er nedtælling til dit 30 sekunders interval.

Spin nu rotoren så hurtigt som muligt! Når tiden er gået, vil den blå LED lyse konstant. Efter 3 sekunder vil den opnåede score rulle i på hele rotorens overflade.

Tekno modellen kræver ikke batterier.Techno - Showcase


Techno - Demonstration
RPM Sports Ltd., Nenagh Road, Thurles, Co Tipperary, Ireland  |   Tel: +353 504 23969  |   Email: info@powerballs.com  |   Web: www.powerballs.com

All content © RPM Sports Ltd 1998-. No part of the information above may be copied or redistributed without prior written permission.